23.2.09

UNIÓ DE FABRICANTS DE MOBLES [economia]


Els temps canvien ràpidament i cal saber adaptar-se a la situació del moment, per això un grup de fabricants de mobles de La Garriga han decidit actuar conjuntament, anar una mica més enllà de l’antiga Unió de Fabricants de Mobles, i aplegar-se en un projecte conjunt que els permeti funcionar com una sola empresa. Pretenen comercialitzar nous productes directament amb el nom d’una única societat, participar com una sola unitat en fires, així com ampliar els canals de negoci cap al contract i colectivitats. Esperem que doni bons resultats, ja que aquesta indústria és un motor econòmic important per la zona.
De moment els participants d’aquest projecte són; Casals, Jofer, Llumac, Rafel, Tedyc, Sama i Maracu.
Enllaç Notícia



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo treballo dissenyant mobiliari per Tedyc i per Casals, són bones cases i treballen bé.

Ja era hora que féssin un pas endavant. Bona notícia.

Gerard.

Anònim ha dit...

I jo et dic que de bones cases res de res.Que el mobiliari que fan vol aparentar molt amb uns preus molt cars i de molt poca qualitat.
El disseny es de fotocopiadora i això es public.

lidia ha dit...

es mereixen un aprobat

Anònim ha dit...

Sí es vol dir aprovat, fer servir peces que van lacades que han estat venudes i retornades d'altres comandes, dons serà aprovat.
Molts prestatges i bucs, son peces que han retornat, els donen una capa de vernís (fondo) i el acabat lacat, NO ES UNA PEÇA NOVA. I això que el lacat sol ser mes car. Ferratje tot de xina.